Sta jij op een keerpunt in je leven of ga je door een moeilijke periode? Ik kan je online begeleiden met een of meerdere consulten.

Door mijn jarenlange ervaring als psychotherapeute en als astrologe ben ik staat in korte tijd helderheid te bieden in wat er speelt in jouw leven en je een effectieve weg te wijzen om verder te kunnen in je leven.

Samen kunnen we kijken wat de volgende stappen zouden kunnen zijn.

Helderheid is een eerste stap om aan de slag te gaan om je leven als je werkelijke zelf te gaan leven en steeds meer los te komen van oude conditioneringen en patronen. 

Astrologie helpt om te zien waar het mis gegaan is in je leven en waar  en hoe je jezelf weer op de rit kunt krijgen.

Inmiddels maak ik ook al vele jaren studie van Human Design. Human Design helpt om je volstrekte uniciteit te gaan zien en dat is een belangrijk gegeven om van jezelf te gaan houden, precies zoals je bent.

De combinatie van deze twee systemen vind ik een gouden diagnostisch handvat en een mooie start van het Lichtpuntwerk.

Ik noem mijn astrologie Lichtpunt-astrologie omdat het er niet zozeer om gaat een hele analyse van jou te geven of je toekomst te voorspellen, maar om je een weg te wijzen je eigen Lichtpunt te vinden en te kijken welk pad daartoe voor jou het meest geschikt en effectief is.

Ook geef ik aan de hand van de horoscoop en het human design van kinderen, coaching in de begeleiding en opvoeding van kinderen.

Stuur me gerust een mailtje met je vraag via rietokken5@gmail.com